Live

Florin Cîțu: Dacă vrem să scăpăm de pandemie, trebuie să purtăm mască. Nu ne putem relaxa

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Premierul Florin Cîțu a subliniat, miercuri, importanța purtării măștii și respectării regulilor impuse, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes și pentru a scăpa de pandemie.

“Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să scăpăm de pandemie trebuie să respectăm toate regulile impuse. Purtatul măștii în spațiul public, am văzut deja foarte foarte mulți oameni care s-au relaxat și nu mai poartă mască în spațiul public.

Este foarte important să purtăm mască în spațiul public și fac un apel și la MAI. O să vorbesc cu domnul Lucian Bode să mă asigur că vom avea mai mulți lucrători ai MAI care să-și facă treaba.

Văd peste tot – pe stradă, în metrou – oameni care nu poartă mască. Nu putem să ne permitem așa ceva în acest moment, nu ne putem relaxa”, a afirmat Cîțu.

Prim-ministrul a fost prezent, miercuri, la vaccinarea persoanei cu numărul 1 milion.

"Rămâne ținta de a avea 10,4 milioane de români vaccinați în septembrie. Campania de vaccinare merge bine. Suntem în top în Europa, în primele trei locuri", a declarat Florin Cîțu.

 

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Anunț șoc al premierului spaniol, după ce un tribunal a anunțat că o anchetează pe soția sa pentru corupție

Cîțu, după ruperea Alianței PSD-PNL la București: „E nevoie de un candidat de calibru și de la PNL nu poate fi decât Ciucă”

Reacția premierului din Papua Noua Guinee, după ce Biden a spus că unchiul său a fost mâncat acolo de canibali: „Un moment de confuzie”

Prim-ministrul irlandez a demisionat oficial și va fi înlocuit chiar de astăzi

Partenerii noștri