Live

O femeie a murit după ce a căzut 100 de metri de pe poteca de acces către mănăstirea Cetăţuia

Data publicării:
Foto: crestinortodox.ro

O femeie a murit, marţi, după ce a căzut 100 de metri de pe poteca de acces către mănăstirea Cetăţuia, aflată în localitatea argeşeană Cetăţeni, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, turista, care era supraponderală, a căzut de pe potecă în timp ce urca spre mănăstire.

Martorii au găsit-o inconştientă şi au sunat la 112, la locul incidentului fiind trimisă o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD şi o echipă de salvamontişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că femeia avea 50 de ani şi era din judeţul Buzău. După constatarea decesului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung Muscel, care va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Mănăstirea Cetăţuia, cunoscută şi ca Cetăţuia Negru Vodă, se află în comuna argeşeană Cetăţeni, în apropierea DN 72A, care face legătura între Câmpulung Muscel şi Târgovişte. Biserica rupestră a fost săpată în vârful unui munte, la altitudinea de 881 de metri, între Valea lui Coman, Valea Chiliilor şi râul Dâmboviţa. 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un urmărit internaţional, prins în județul Argeș după ce a alimentat la benzinărie o mașină furată şi a plecat fără să plătească

Ciolacu: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. S-a clocit şi s-a organizat tot acel atac

Ciolacu: Faptul că lună de lună inflaţia e pe trend descendent, chiar accelerat, personal îmi arată clar că suntem pe drumul corect

Liberalii din Argeș acuză PSD de ipocrizie: „Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Mînzînă la primăria Călinești”

Partenerii noștri