Live

Spitalul Găești devine spital suport COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În județul Dâmbovița, numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut foarte mult în ultima săptămână. De luni, spitalul Orășenesc din Găești va trata doar bolnavii de COVID-19.

Laurențiu Belușică, director al spitalului din Găești: "Nu am fost consultat deloc, nici măcar dacă pot să îngrijesc bolnavi Covid. Avem secție de terapie intensivă, dar nu avem medic anestezist, deci nu putem să îngrijim bolnavii grav Covid. Încă nu știu câți bolnavi vor veni, eu sunt pregătit să primesc 120 de bolnavi.

Ce stare vor avea și ce medicamente vor avea, aici am o problemă că ei vor veni cu o medicație în pungă pentru 24 de ore, iar eu am la dispoziție ziua de luni să le cumpăr medicamente pe care nu le am, ca să le am începând de marți dimineață pentru ei".

Redactare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

În timp ce statul e blocat în soluții, sute de copii cu malformații cardiace au fost salvați în străinătate: „Ar fi murit în România”

Jair Bolsonaro a fost internat în spital după ce a fost depistat cu erizipel

Spitalul Militar din Cluj-Napoca dă asigurări că Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomială pe timpul internării

Colegiul Medicilor, despre decesele de la Spitalul Pantelimon: Niciun fel de suspiciune că a existat vreo abatere sau act deliberat

Partenerii noștri