Live

Turistul căutat de sâmbătă de salvamontiști, polițiști și jandarmi, după ce a anunţat că s-a rătăcit pe munte, este de fapt acasă

Data publicării:
FOTO: Facebook Salvamont România

Un turist căutat încă de sâmbătă de zeci de salvatori, după ce a anunțat că s-a rătăcit pe traseul Piciorul Pietrei Arse, este acasă, a comunicat, luni, Serviciul Naţional Salvamont.

Daniel Zarioiu, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, a fost căutat timp de trei zile după ce a anunțat că s-a rătăcit, potrivit sursei citate.

"După 3 zile de căutari, zi şi noapte, de la apelul de urgenţă lansat de cel cu probleme, după un efort deosebit a zeci de salvatori, după resurse umane, materiale şi financiare consumate, abia acum cel dispărut a binevoit să îşi pornească telefonul şi astfel să aflăm că el se află bine mersi la domiciliu.

Noi nu mai putem spune nimic, astfel de situaţii depăşesc capacitatea noastră de înţelegere", se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Serviciului Naţional Salvamont.

Bărbatul fusese căutat de salvamontiști de la Salvamont Prahova, Sinaia, Bușteni, jandarmi şi pompieri. Ei făcuseră apel ca cei care au informații despre bărbat să anunțe.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Câți ucraineni au murit încercând să treacă ilegal graniţa pentru a fugi de război. Cele mai multe victime, la frontiera cu România

Salvamontiștii care îl caută pe bărbatul din Olt dispărut de o săptămână au găsit pe munte cadavrul unui american

Un tânăr și-a anunțat prietenii din Pitești că „pleacă pe munte”. Nu se mai știe nimic de el de aproape o săptămână

Un şarpe de doi metri, găsit în anexa unei gospodării din Mehedinți. Jandarmii au prins reptila și au eliberat-o pe câmp

Partenerii noștri