Live

V. Dăncilă: Ştiu ce înseamnă să vrei să adopţi un copil, iar actele să dureze foarte mult. E necesară o simplificare a adopţiei

Data actualizării: Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este necesară o simplificare a procesului de adopţie şi că se încearcă adoptarea cât mai rapidă a acestui act normativ.

Este necesară o simplificare a adopţiei. Ştiu ce înseamnă acest proiect, ştiu ce înseamnă să vrei să adopţi un copil, iar actele să dureze foarte mult.

Încercăm să adoptăm cât mai repede acest act normativ”, a declarat premierul.

Viorica Dăncilă a spus că, dincolo de ancheta privind cazul de la Baia de Aramă, este important ce se întâmplă cu fetiţa, ce simte ea. „Trebuie să luăm toate măsurile pentru a o ajuta”, a adăugat Dăncilă.

În legătură cu imaginile transmise în spaţiul public din momentul preluării copilului de la asistentul maternal, premierul a transmis că au produs multa emoţie justificată, dar că trebuie cunoscută realitatea înainte de a veni cu anumite afirmaţii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Nicuşor Dan: Aproape 1.250 de căţei au fost adoptaţi anul trecut din adăposturile ASPA

Un miliardar din Elveția, moștenitorul Hermès, vrea să-și adopte grădinarul de 51 de ani ca să-i lase moștenire averea lui

De ce adopțiile durează chiar și ani. Mamă: „Este vorba despre a ajuta. Nu poți spune că dorești să ajuți un copil cu ochi albaștri”

Partenerii noștri