Live

Marcel Vela anunță o nouă ordonanță militară. Măsurile au fost deja discutate cu Patriarhia Română

Data actualizării: Data publicării:
Foto: gov.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi, la Azuga, că, în urma unor discuţii cu Patriarhia Română, au fost stabilite măsuri pentru a permite credincioşilor „să se bucure” de sărbătoarea de Paşte, potrivit Agerpres.

„Astăzi vom anunţa nişte măsuri pe care le-am luat împreună cu Patriarhia Română, astfel încât să venim în întâmpinarea celor care sărbătoresc Sfintele Paşti şi cred că vor înţelege faptul că am depus toate eforturile astfel încât şi credincioşii, şi clericii să fie protejaţi, dar, în acelaşi timp, să se bucure şi de Sfintele Paşti şi de lumină”, a declarat Vela.

Întrebat de jurnalişti cât vor mai dura restricţiile pentru cetăţeni, el a spus că nu se poate face o estimare în prezent.

„Nu pot să fac acum estimări pe durata restricţiilor, pentru că tot ceea ce decidem se face în urma unor analize pertinente, făcute cu celeritate de către specialişti. Totul este acum impropriu pentru a estima date exacte, (...) având în vedere că totul depinde de dinamica şi de evoluţia infecţiei cu coronavirus”, a explicat Vela.

Editor: Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Avertisment ANPC în pragul sărbătorilor pascale: Fiți atenți la produsele din pește

Vasile Bănescu critică „gândirea barbar clericalizată” a preotului Nicolae Tănase care a spus că și fetele abuzate sexual sunt vinovate

Vasile Bănescu rămâne purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române. Precizările Cancelariei Sfântului Sinod

ÎPS Teodosie spune că rămâne supus faţă de PF Daniel. „Considerăm nepotrivite zbaterile diferitelor cercuri de a stârni un conflict”

Partenerii noștri