Live

Video Alertă cu bombă la cel mai mare festival din Italia. Artiștii au fost evacuați, iar o stradă întreagă a fost închisă

Data actualizării: Data publicării:
La fața locului au sosit echipe de geniști și unități canine pentru verificări și punerea în siguranță a zonei. FOTO: Captură Digi24/ Corriere della Sera

Alertă cu bombă la Festivalul de la Sanremo. Artiștii, staff-ul și vedetele lumii mondene, adunați într-o vilă unde avea loc o serată, au fost evacuați. La fața locului au sosit echipe de geniști și unități canine pentru verificări și punerea în siguranță a zonei.

Alerta a avut loc luni seară, în timp ce artiștii erau la o serată, organizată înainte de începerea festivalului.

Artiștii au povestit că se aflau la o masă, moment în care au intrat forțele de ordine. Potrivit acestora, totul s-a desfășurat în liniște, oamenilor li s-a spus să stea liniștiți, dar să evacueze clădirea. Ei au ieșit afară, iar toată strada din centrul istoric al orașului Sanremo a fost închisă.

Alerta ar fi fost dată direct pe numărul centralei de la carabinieri de o persoană necunoscută, căutată în continuare, care ar fi spus că înăuntru este un dispozitiv explozibil.

În urma verificărilor, s-a constatat că a fost o alarmă falsă, polițiștii negăsind niciun dispozitiv, iar festivalul va continua dupa programul anunțat, respectiv de marți și până pe 10 februarie.

 

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Oamenii se pot căsători complet dezbrăcați pe o plajă din Sardinia. Primarul a avut ideea și spune că motivele sunt serioase

În timp ce statul e blocat în soluții, sute de copii cu malformații cardiace au fost salvați în străinătate: „Ar fi murit în România”

Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Partenerii noștri