Live

Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a fost dus la terapie intensivă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, a fost transferat la secția de terapie intensivă a spitalului în care este internat, scrie BBC. Boris Johnson a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu 10 zile.

Boris Johnson îi ceruse, anterior, ministrului său de Externe să îl înlocuiască temporar. Prim-ministrul britanic, în vârstă de 55 de ani, a fost internat, duminică, la spitalul Saint Thomas din Londra, cu „simptome persistente” de Covid-19.

Purtătorul de cuvânt al guvernului britanic a afirmat că transferul premierului la secția de terapie intensivă a fost făcută la sfatul echipei medicale care se ocupă de el și că în acest moment acesta primește o „îngrijire excelentă”.

„În cursul după-amiezei, starea prim-ministrului s-a agravat, iar la sfatul echipei sale medicale, el a fost transferat în secția de terapie intensivă a spitalului”, se arată într-un comunicat al guvernului de la Londra.

Editor: Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Câinele lui Boris Johnson a umplut de purici reședința prim-miniștrilor britanici din Downing Street

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Partenerii noștri