Live

Donald Trump își închide blogul după 29 de zile, din cauza numărului mic de cititori - a avut mai puțin trafic decât un site de rețete

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump se uită în telefon în timpul unei întâlniri la Casa Albă, iunie 2020. Foto: Getty Images

Blog-ul fostului președinte american, Donald Trump, și-a încetat prematur existența, după doar 29 de zile, din cauza lipsei de interes a cititorilor, relatează The Washington Post și Reuters.

Jason Miller, unul dintre angajații fostului președinte, a anunțat că pagina web, denumită „De la biroul lui Donald J. Trump” (eng. From the Desk of Donald J. Trump) a fost închisă permanent.  „Era doar auxiliar (n. red. – blogul) la eforturile noastre mai largi”, a spus Miller referindu-se la planurile lui Trump de a-și lansa propria rețea socială.

Blogul a fost numit „o călăuză a libertății” de consilierii lui Trump și ar fi urmat să fie folosit ca o modalitate a lui Trump de a reveni în atenția publicului după ce Twitter, Youtube și Facebook l-au eliminat de pe platforme în urma tentativei eșuate de insurecție din 6 ianuarie  2021.

În ultima sa zi de existență, blogul a reușit să strângă doar 1.500 de distribuiri și comentarii pe Facebook și Twitter. Fostul președinte încă vrea să-și lanseze propria rețea socială și s-ar fi arătat foarte nemulțumit de fapt că prima sa încercare a fost un eșec, conform unui consilier care a vorbit anonim cu jurnaliștii de la Washington Post.

O analiză de luna trecută a arătat că site-ul avea mai puțin trafic decât site-ul unui serviciu de adopții pentru animale de companie sau decât un site de rețete de mâncare, Delish.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Victoria lui Trump, risc existențial pentru unitatea Europei. Cum ar putea fi dezbinată UE dacă magnatul revine la Casa Albă (Politico)

Alegerile din SUA, cel mai urmărit eveniment electoral în 2024. „Guvernul a fost conceput ineficient și să aibă conflicte interne”

Partenerii noștri