Live

Femeie atacată de un mistreț pe o plajă din nordul Italiei: „Am crezut că este atras de pizza, dar m-a mușcat”

Data actualizării: Data publicării:
O femeie a fost mușcată de un mistreț în timp ce se află pe o plajă din Genova. Foto: Profimedia Images

O femeie a fost mușcată de un mistreț în timp ce se află pe o plajă din Genova, oraș din nordul Italiei. Rossana Padoan Falcone,  în vârstă de 57 de ani, a povestit că tocmai terminase de mâncat o pizza atunci când animalul a apărut lângă ea. "Am crezut că este atras de pizza și că va încerca să deschidă cutia de carton care conținea niște resturi. În schimb, m-a mușcat", a mai spus ea pentru publicația La Repubblica, citată de The Guardian.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă din Sturla, un cartier al Genovei, unde Rossana Padoan Falcone a mers să se relaxeze după serviciu.

"Eram pe plajă, stăteam pe prosop”, a povestit femeia pentru La Repubblica. "Mă bucuram de briză când un mistreț a apărut brusc lângă mine. Am rămas nemișcată, a părut că pleacă, dar apoi s-a apropiat din nou de mine și m-a mușcat de braț", a continuat ea.

Padoan Falcone a mai spus că tocmai mâncase o pizza atunci când a apărut mistrețul, pe care l-a descris ca fiind "destul de mare". "Am crezut că este atras de pizza și că va încerca să deschidă cutia de carton care conținea niște resturi. În schimb, m-a mușcat".

Ea a povestit că a țipat când și-a văzut mâna plină de sânge și că o altă persoană aflată pe plajă i-a sărit în ajutor. Potrivit acesteia, mulți dintre turiști au fugit panicați, mai scrie The Guardian. A fost dusă la spital, unde i-au fost administrate o injecție împotriva tetanosului și antibiotice și medicamente pentru rabie.

Anul trecut, o turmă de mistreți a încercuit o femeie care tocmai ieșise dintr-un supermarket de lângă Roma și i-a furat cumpărăturile, incidentul readucând în actualitate o nemulțumire mai veche cu privire la prezența acestui animal în multe orașe italiene.

Padoan Falcone a precizat că incidentul de pe plajă este un semn al "deteriorării" Genovei.

"Este inacceptabil să supunem cetățenii unui asemenea risc. Eram pe o plajă unde, lângă mine, fusese un cuplu cu un copil într-un cărucior. Dacă mistrețul ar fi mușcat copilul? Acea plajă este accesibilă și persoanelor cu dizabilități, de ce le puneți în pericol?", a transmis femeia. 

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Giorgia Meloni și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare: „Să trimitem stânga în opoziție”

Italia vrea mai puțini turiști. Orașele celebre care au introdus taxe și restricții pentru vizitatori

„Timid și fără chef de dans”. Cum încearcă Ionel Arsene să scape de extrădare: Gândul de a mă întoarce la România mă blochează mental

Imagini impresionante cu o mare de lumini în Tirolul de Sud. Viticultorii au aprins mii de focuri pentru ca podgoriile să nu înghețe

Partenerii noștri