Live

Adevărul crunt ieșit la lumină după descoperirea cadavrului unei tinere de 22 de ani, sub un pod. Cazul a scos oamenii în stradă

Data publicării:
FOTO: The Times of India

Anchetă de proporții într-unul din cele mai importante orașe din India, după ce cadavrul unei tinere de 22 de ani, asistentă veterinară, a fost găsit sub un pod. Trupul tinerei era ars pe jumătate, astfel că polițiștii au deschis dosar pentru omor.

După primele investigații, Poliția din Hyerabad a anunțat că tânăra în cauza a fost victima unei fapte oribile: fusese violată de mai mulți indivizi, ucisă prin strangulare, după care a fost incendiată, potrivit Ihe Times of India.

Astăzi, anchetatorii au anunțat că au fost reținuți patru suspecți în acest caz. Aceștia ar fi violat-o pe tânăra de 22 de ani în vecinătatea clinicii veterinare la care ea era angajată, iar după ce au ucis-o, au dus-o în afara localității și i-au abandonat cadavrul sub un pod.

Acum câteva zile, după descoperirea cadavrului fetei care fusese dată dispărută de către familie, oamenii revoltați au ieșit să protesteze în stradă. De altfel, incidentul a provocat o undă de șoc în toată provincia în care legislația ar fi prea blândă cu violatorii.

Guvernatorul din Telangana a condamnat incidentul și le-a transmis oamenilor ieșiți să protesteze în stradă că va monitoriza personal cazul.

Se pare că tânăra a fost acostată într-o seară, la începutul acestei săptămâni, când scuterul ei s-a defectat în drum spre casă. Și-a sunat sora în jurul orei 21:00 și i-a spus zona în care era blocată și că niște bărbați se oferiseră să o ajute. În același timp, tânăra i-a mărturisit surorii sale că se temea de niște șoferi de camion care se aflau în zonă și care îi făcuseră avansuri.

Anchetatorii bănuiesc că suspecții și-au urmărit anterior victima și că defecțiunea scuterului a fost provocată intenționat. Tot anchetatorii au confirmat că unul din suspecții reținut este șofer de camion.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Andrei Muraru după condamnarea României la CEDO: România trecutului și a fantomelor sale a făcut posibilă această rușine acum 25 de ani

Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei

Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani

Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori

Partenerii noștri