Live

Angajatul unei grădini zoologice din China a fost sfâșiat de urși în fața turiștilor

Data actualizării: Data publicării:
Sursa foto: Getty Images

Un angajat al unei grădini zoologice din Shanghai a fost atacat și ucis de urși chiar în fața unui grup de turiști, informează BBC.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la Shanghai Wildlife Park, în zona cu animale sălbatice. Clipurile video apărute pe rețelele de socializare arată mai mulți turiști care țipă, în timp ce urmăresc atacul dintr-un autobuz.

Într-un mesaj postat pe site, conducerea Shanghai Wildlife Park își exprimă regretul pentru tragedia petrecută și își cere scuze clienților. Totodată, promite să investigheze atacul și să-și îmbunătățească securitatea.

După moartea angajatului, zona cu animale sălbatice din parc a fost închisă.

În clipul video postat pe rețeaua de socializare Weibo se aude cum turiștii țipă, iar mai mulți urși pot fi văzuți adunați într-un singur loc. Zona în care s-a produs accidentul este accesibilă doar cu autobuzul, iar animalele sunt lăsate să circule libere. La un moment dat, un bărbat poate fi auzit spunând: "E cineva acolo".

Clipul video s-a viralizat și a pornit o dezbatere privind existanța grădinilor zoologice.

Angajații grădinilor zoologice din China sunt rareori uciși de animale, însă atacurile nu sunt neobișnuite, mai ales în rândul turiștilor care nu respectă regulile.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ursoaica Gaia, care a ucis un tânăr în Italia, ar putea fi transferată în România. Autoritățile italiene au vrut să o omoare

Protest în Italia pentru eliberarea unei ursoaice care a ucis un tânăr alergător. Gaia a fost separată de cei trei pui ai ei

Statul dă bani pentru a ține urșii la distanță

Un urs a atacat o fermă din Harghita şi a ucis peste 40 de oi

Partenerii noștri