Live

Asia Argento, acuzată de hărțuire sexuală, a negat acuzațiile. Poza intimă care dovedește că a mințit

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook

Asia Argento, acuzată că ar fi hărțuit sexual un băiat de 17 ani, a negat acuzațiile. La două zile după ce actrița, lider al mișcării #MeToo, și-a prezentat punctul de vedere, TMZ a publicat o fotografie care o înfățișează în pat cu adolescentul în cauză, actor și el, pe nume Jimmy Bennett.

În plus, TMZ a publicat și mesaje de-ale Asiei Argento, în care recunoaște cu subiect și predicat, că a întreținut relații sexuale cu colegul ei minor.

Fotografia publicată de TMZ face parte dintr-un set de patru poze pe care le-a făcut chiar Jimmy Bennett, acum în vârstă de 22 de ani, într-o cameră de hotel din Marina del Rey. Se întâmpla în 2013. Argento și Bennet sunt împreună în pat. Ambii par să nu poarte haine în partea superioară a corpului.

Jurnaliștii TMZ susțin că au o sursă care le-a dezvăluit că cei doi ar fi întreținut relații sexuale înainte să se fotografieze împreună. În California, unde s-a întâmplat totul, este ilegal ca un adult să întrețină relații intime cu o persoană sub 18 ani.

Bennett a amenințat apoi că va apela la justiție, iar în aprilie anul trecut iubitul Asiei Argento, Anthony Bourdain, i-ar fi dat băiatului 380.000 de dolari pentru ca acest caz să nu ajungă într-o sală de judecată.

În presă a apărut și un bilet care ar fi fost scris de Bennett.

„Asia, te iubesc din tot sufletul meu. Mă bucur mult că ne-am revăzut și mă bucur mult că ești parte din viața mea. Jimmy”, i-ar fi transmis Bennett.

Argento i-ar fi trimis o poză cu acest mesaj unei cunoștințe, căreia i-ar fi dezvăluit și că: „Mi-a scris asta după și mi-a tot trimis poze cu el dezbrăcat în toți anii ăștia, până acum două săptămâni, când a intervenit scrisoarea avocaților. (...) El a fost deasupra. După, mi-a spus că am fost fantezia lui sexuală de când avea 12 ani”.

„Am căutat să-mi fac dreptate într-un mod care mi s-a părut cel mai potrivit în acel moment, pentru că nu eram pregătit să fac față ramificațiilor pe care le presupunea publicarea acestei povești. Nu credeam că oamenii vor înțelege ce s-a întâmplat, pentru că era perspectiva unui adolescent”, a spus Bennett pentru The Times.

Actrița Asia Argento, unul dintre liderii mișcării #MeToo, a declarat la gala de închidere a Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta că Harvey Weinstein a violat-o în timpul evenimentului de pe Croazetă în 1997.

Acţiunea legală a lui Bennett a fost lansată o lună mai târziu, potrivit NY Times, care a scris că avocaţii actorului au susţinut că el şi-a amintit întâlnirea de la hotel după ce a văzut-o pe Argento prezentându-se ca victimă a unei agresiuni sexuale.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pedepse mai mari pentru profesorii care hărţuiesc sexual elevi sau studenţi. Legea a fost adoptată

Proiect legislativ: Pedepse majorate pentru cadrele didactice care hărţuiesc sexual un elev sau student

Bărbat arestat pentru mesaje obscene trimise unor copile, pe telefonul mobil. Mama unei fete de 13 ani l-a dat pe mâna poliției

Jason Derulo este dat în judecată pentru hărțuire sexuală, de o cântăreață care semnase cu casa lui de discuri

Partenerii noștri