Live

Cazul ciudat al femeii care a încercat să-și convingă familia și prietenii că a fost ucisă

Data actualizării: Data publicării:
O femeie din SUA a încercat să-și convingă familia și prietenii că a fost ucisă FOTO: Departamentul de poliție Franklin

O femeie din Carolina de Nord, SUA, despre care se credea că ar fi dispărut, a fost arestată după ce și-a păcălit prietenii și familia, dar și poliția, că a fost ucisă.

Margaret Frances „Maggie” Elizabeth Sweeney, de 37 de ani, din orașul Franklin, a fost dată dispărută vinerea trecută. Una dintre prietenele ei s-a dus la poliție și a spus că femeia fie va fi ucisă, fie a murit deja.

Dar Sweeney a fost găsită bine și sănătoasă a doua zi, într-un oraș vecin. Sergentul Randy Dula de la Departamentul de poliție din Franklin a spus că, înainte de asta, chiar femeia dată dispărută a lansat un pont anonim potrivit căruia a fost ucisă, alarmând apropiații și autortățile.

Acțiunile lui Sweeney au determinat o mobilizare generală a departamentului nostru, dar și a altor departamente, s-a muncit multe ore care ar fi putut fi investite pentru alte cazuri”, a transmis poliția într-un comunicat citat de New York Post. „Familia, prietenii și comunitatea au fost foarte îngrijorați din cauza ei.”

Sweeney a fost acuzată pentru alarmare falsă și a fost arestată.

Motivele pentru care Sweeney și-a înscenat dispariția și moartea încă nu sunt clare, urmând să fie stabilite în urma unei anchete.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă

Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

VIDEO. Proteste violente în capitala Georgiei: Forțele de ordine folosesc tunuri cu apă, gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc

Doi jurnaliști ruși au fost arestați pentru „extremism”, fiind acuzați că au lucrat pentru Fundația lui Aleksei Navalnîi

Partenerii noștri