Cazul ciudat al femeii care a încercat să-și convingă familia și prietenii că a fost ucisă

Data actualizării: Data publicării:
femeie blonda cu tricou verde
O femeie din SUA a încercat să-și convingă familia și prietenii că a fost ucisă FOTO: Departamentul de poliție Franklin

O femeie din Carolina de Nord, SUA, despre care se credea că ar fi dispărut, a fost arestată după ce și-a păcălit prietenii și familia, dar și poliția, că a fost ucisă.

Margaret Frances „Maggie” Elizabeth Sweeney, de 37 de ani, din orașul Franklin, a fost dată dispărută vinerea trecută. Una dintre prietenele ei s-a dus la poliție și a spus că femeia fie va fi ucisă, fie a murit deja.

Dar Sweeney a fost găsită bine și sănătoasă a doua zi, într-un oraș vecin. Sergentul Randy Dula de la Departamentul de poliție din Franklin a spus că, înainte de asta, chiar femeia dată dispărută a lansat un pont anonim potrivit căruia a fost ucisă, alarmând apropiații și autortățile.

Acțiunile lui Sweeney au determinat o mobilizare generală a departamentului nostru, dar și a altor departamente, s-a muncit multe ore care ar fi putut fi investite pentru alte cazuri”, a transmis poliția într-un comunicat citat de New York Post. „Familia, prietenii și comunitatea au fost foarte îngrijorați din cauza ei.”

Sweeney a fost acuzată pentru alarmare falsă și a fost arestată.

Motivele pentru care Sweeney și-a înscenat dispariția și moartea încă nu sunt clare, urmând să fie stabilite în urma unei anchete.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri