Live

După ce și-a predat la poliție fiul suspect de crimă, o mamă din SUA a aflat că acesta riscă pedeapsa cu moartea

Data actualizării: Data publicării:
Charles Michael Haywood, suspect de crimă și victima, Margaret Bracey FOTO: Poliția Surf City

Un suspect de crimă din Carolina de Nord, SUA, va fi prezentat din nou în instanță săptămâna aceasta, după ce a fost predat atorităților chiar de mama lui, care l-a recunoscut în filmările cu camera de supraveghere difuzate în buletinele de știri.

Charles Michael Haywood, 22 de ani, a fost acuzat de crimă după moartea lui Margaret Bracey, 42 de ani, pe 24 august. Femeia, care deținea o afacere în orașul Surf City, a fost ucisă în magazinul pe care îl deținea. Suspectul a fost surprins de o cameră intrând în magazin, vorbind cu ea, după care a luat banii și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Haywood s-a întors în acea zi acasă cu o mână rănită, iar mama lui l-a dus la spital pentru îngrijiri. Mai târziu, femeia a văzut la televizor imagini în care l-a recunoscut pe fiul ei și l-a dus la secția de poliție, unde a fost arestat,potrivit The Independent.

Charles Michael Haywood ar fi furat aproximativ 750 de dolari pe care i-a pus în rucsac și și-a lăsat pantalonii de trening în magazin, ieșind afară doar în tricou, boxeri și șlapi.

Poliția a urmărit o urmă de sânge până la o intersecție la aproximativ 200 de metri de casa lui Haywood.

„Mama lui Haywood l-a adus la Departamentul de Poliție din Surf City, unde a fost interogat și în cele din urmă arestat pentru crimă”, potrivit poliției.

Haywood a fost dus în fața instanței pe 26 august și a fost acuzat de crimă și jaf armat. Procurorul districtual din Pender cere pentru el pedeapsa cu moartea. „Este un caz care a șocat comunitatea”, a declarat Ben David.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două femei au supraviețuit aceluiași criminal în serie: „Nu m-am rugat să trăiesc, m-am rugat să mor”

Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

Medicul român care și-a ucis amanta în Ungaria va fi adus în România. Dan Stamatiu este condamnat la închisoare pe viață

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Partenerii noștri