După ce și-a predat la poliție fiul suspect de crimă, o mamă din SUA a aflat că acesta riscă pedeapsa cu moartea

Data actualizării: Data publicării:
suspect-crima-victima
Charles Michael Haywood, suspect de crimă și victima, Margaret Bracey FOTO: Poliția Surf City

Un suspect de crimă din Carolina de Nord, SUA, va fi prezentat din nou în instanță săptămâna aceasta, după ce a fost predat atorităților chiar de mama lui, care l-a recunoscut în filmările cu camera de supraveghere difuzate în buletinele de știri.

Charles Michael Haywood, 22 de ani, a fost acuzat de crimă după moartea lui Margaret Bracey, 42 de ani, pe 24 august. Femeia, care deținea o afacere în orașul Surf City, a fost ucisă în magazinul pe care îl deținea. Suspectul a fost surprins de o cameră intrând în magazin, vorbind cu ea, după care a luat banii și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Haywood s-a întors în acea zi acasă cu o mână rănită, iar mama lui l-a dus la spital pentru îngrijiri. Mai târziu, femeia a văzut la televizor imagini în care l-a recunoscut pe fiul ei și l-a dus la secția de poliție, unde a fost arestat,potrivit The Independent.

Charles Michael Haywood ar fi furat aproximativ 750 de dolari pe care i-a pus în rucsac și și-a lăsat pantalonii de trening în magazin, ieșind afară doar în tricou, boxeri și șlapi.

Poliția a urmărit o urmă de sânge până la o intersecție la aproximativ 200 de metri de casa lui Haywood.

„Mama lui Haywood l-a adus la Departamentul de Poliție din Surf City, unde a fost interogat și în cele din urmă arestat pentru crimă”, potrivit poliției.

Haywood a fost dus în fața instanței pe 26 august și a fost acuzat de crimă și jaf armat. Procurorul districtual din Pender cere pentru el pedeapsa cu moartea. „Este un caz care a șocat comunitatea”, a declarat Ben David.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri