Live

Român gelos condamnat în Anglia pentru că și-a torturat partenera într-o pivniță și a obligat-o să înghită inelul de logodnă

Data publicării:
Sandu Voicu FOTO: West Yorkshire Police

Un român a fost condamnat la 7 ani și 10 luni de închisoare în Anglia pentru că, din gelozie, și-a torturat partenera de viață pe care a ținut-o captivă în subsolul casei lor din Leeds și a obligat-o să-și înghită inelul de logodnă.

Sandu Voicu, 43 de ani, proxenet, a început să-și chinuie partenera - lucrătoare sexuală - după ce a aflat că unul din clienții ei a vrut să-și părăsească soția pentru a începe o relație cu ea, potrivit Leeds Live.

Procurorul Alex Menary a declarat că cuplul din România avea o relație de lungă durată și că ea a început să lucreze ca lucrătoare sexuală cu ani în urmă, în Suedia, pentru a achita datorii de 30.000 de euro pe care le aveau în țară.

Femeia a spus că Voicu a devenit agresiv cu ea în Suedia, dar s-au împăcat, s-au întors în țară pentru o perioadă, apoi au plecat împreună în Danemarca, unde ea a continuat să facă sex în schimbul banilor. Voicu devenise din nou agresiv cu ea. În timpul anchetei, femeia a spus că partenerul ei are condamnări pentru proxenetism în Suedia și Danemarca.

Victima le-a spus polițiștilor că nu-i place să fie lucrătoare sexuală, dar că a fost obligată de partenerul ei să facă asta. Voicu i-a spus de mai multe ori că o va ucide și le va face rău membrilor familiei ei dacă ar încerca vreodată să îl părăsească.

În vara anului trecut, cei doi s-au mutat în Leeds și deși Voicu promisese anterior că va înceta să o abuzeze și să o oblige să lucreze ca lucrătoare sexuală, acest lucru nu s-a întâmplat.

Când Voicu a aflat că unul din clienți avea de gând să-și părăsească soția pentru partenera lui, a devenit gelos și și-a supus partenera la chinuri și umilințe inimaginabile, sechestrând-o de câteva ori în pivnița casei în care locuiau.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Angelina Jolie face noi acuzații împotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a început cu mult înainte de 2016

Diana Şoşoacă își acuză soțul că a „vândut” filiale ale partidului: Silvestru Șoșoacă are în spate PSD-ul, pe Hrebenciuc și Ciolacu

Poliția a reținut cinci bărbați care se deghizau în femei și ofereau servicii sexuale altor bărbați, de la care furau bani şi bijuterii

Elevul din Târgu Mureș care și-a bătut diriginta până a băgat-o în spital a fost arestat la domiciliu

Partenerii noștri