Live

Video Un bărbat din New York s-a urcat pe un autobuz aglomerat și a început să tragă cu aruncătorul de flăcări în aer

Data publicării:
Foto: Captură instagram via The Independent

Departamentul de poliție din New York a lansat o investigație în ce privește cazul unui bărbat care a fost filmat în timp ce trage cu un aruncător de flăcări în aer, urcat pe un autobuz aglomerat din metropola americană, relatează The Independent.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M?️SS -S?️Hℹ️N❌ (@massinissanyc)

Un clip distribuit pe rețelele sociale îl înfățișează pe un bărbat la bustul gol în timp ce se urcă pe un autobuz și apoi trage cu un aruncător flăcări în aer în timp ce trecătorii de pe trotuar și trecerea de pietoni scot telefoanele și încep să fotografieze și să filmeze.

Între timp, șoferul autobuzului pornește pentru un o clipă, însă oprește apoi vehiculul când își dă seama ce se întâmplă. Individul se întoarce apoi și trage cu aruncatorul de flăcări în spatele autobuzului, pe stradă, după care pare că vrea să se arunce în flăcările de pe șosea.

„Nici măcar nu trebuie să mai spunem cât de absurd, periculos și efectiv stupid este un astfel de comportament. Acest individ nesăbuit care a folosit un aruncător de flăcări deasupra unui autobuz plin de călători i-a pus pe new-yorkezi și pe șofer într-un pericol imens”, a transmis autoritatea de transport public din metropola americană.

Poliția new-yorkeză a anunțat că investighează cazul. Incidentul a avut loc în data 8 noiembrie în jurul orei locale 17.30. Conform autorității de transport public din New York, în autobuz se aflau peste 20 de călători – toți au fost evacuați.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

NYT: Trump va fi protejat de Secret Service și dacă ajunge în închisoare. Oficialii din servicii au discutat despre acest scenariu

Cresc tensiunile la protestele pro-palestiniene de la universitățile de top americane. 130 de persoane au fost arestate la NYU

Ce a spus primul martor din procesul penal al lui Trump. Fostul președinte acuză că e persecutat politic cu „procesele lui Biden”

Partenerii noștri