Live

Un bărbat suspectat de uciderea unei femei a intrat în direct la televizor și a mărturisit o altă crimă

Data actualizării: Data publicării:

Un bărbat indian a mărturisit la televizor, în direct, că și-a ucis prietena, informează BBC.

Maninder Singh, în vârstă de 27 de ani, s-a dus la postul TV News 18 din orașul Chandigarh și i-a spus unui cameraman că vrea să facă "o mărturisire".

Bărbatul a fost condus într-un studio, iar mărturisirea lui a fost transmisă în direct la televizor. Poliția a sosit la fața locului și l-a arestat în sediul postului TV.

În timpul mărturisirii sale, Singh i-a spus unui prezentator că a ucisă pe prietena sa, Kaur, pentru că negocierile privind căsătoria lor cu familia femeii au eșuat.

Bărbatul a adăugat că a venit la televizune să mărturisească ce a făcut pentru că poliția îi hărtuia familia de când corpul femeii a fost descoperit într-o cameră de hotel, pe 30 decembrie. Maninder Singh s-a ascuns de către poliție încă de atunci.

Neha Yadav, un oficial al poliției din Chandigarh, a declarat pentru BBC că bărbatul s-a dus la televizune pentru a atrage simpatie din partea publicului, dar și în speranța că un avocat va vedea povestea și va dori să-l reprezinte, el neavând bani pentru a angaja un avocat.

Maninder Singh a spus că familia prieteni sale a respins ideea de căsătorie, întrucât el provenea dintr-o altă castă.

Poliția locală a mai anunțat că Maninder Singh este suspect și de uciderea unei alte femei în statul vecin Haryana. El fusese eliberat pe cauțiune pe durata investigației.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

S-au deschis secțiile de votare în India. Aproape 1 miliard de oameni sunt așteptați la urne în cele 6 săptămâni de alegeri generale

Doi soți din India au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora

Bani, droguri, alcool și bijuterii date ca mită electorală. Captură record confiscată înainte de alegerile parlamentare din India

„Mulți oameni cred că el este Dumnezeu”. Cum se va transforma India dacă Narendra Modi va câștiga pentru a treia oară la rând alegerile

Partenerii noștri