Live

Un tânăr a fost omorât în bătaie de 11 rugbiști într-un club de noapte din Buenos Aires

Data publicării:
Foto: GettyImages

Un tânăr în vârstă de 18 ani, pe numele său Fernando Baez Sosa, a fost omorât în bătaie de 11 rugbiști, într-un club de noapte din Buenos Aires. La final, criminalii au aruncat victima în stradă și au plecat.

Medicii susțin că Sosa a decedat din cauza unei lovituri puternice la cap. Martorii spun că o parte dintre rugbiști l-au bătut fără milă pe tânăr, deși la un moment dat era inconștient. Poliția i-a reținut pe sportivii legitimați la Arsenal Zarate, potrivit Mediafax.

Mama băiatului ucis în bătaie a vorbit pentru presa din Argentina despre tragedia suferită. „Acest copil a fost totul pentru mine, viaţa mea, nu am cuvinte. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Un grup de criminali mi-a luat fiul. Vreau să se facă dreptate, fiul meu a fost omorât în bătaie” , a spus mama lui Baez Sosa.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Trăim în țara cărnii de vită, dar nu ne permitem decât pui”. Criza a ruinat un stat care era odată printre cele mai bogate din lume

Un tânăr din SUA a fost ucis în bătaie, pentru că i-a luat apărarea unui prieten care fusese agresat la școală: „A fost un erou”

Mama unui tânăr ucis de forțele de securitate în Iran, condamnată la 13 ani de închisoare pentru că a cerut dreptate pentru fiul ei

Fanii Spider-Man din Argentina vor să doboare un record mondial. Peste 1000 de oameni s-au costumat în supereroi

Partenerii noștri