Live

Un tânăr din Iași, din comunitatea trans, a murit în timpul unei transmisii live pe o rețea socială

Data actualizării: Data publicării:
Un tânăr din Iași, din comunitatea trans, a murit în timpul unei transmisii live pe o rețea socială FOTO: Ziarul de Iasi

Un incident tragic s-a petrecut la Iași, în noaptea de Crăciun, când un tânăr din comunitatea transgender a murit în timpul unui live pe o rețea socială.

Tânărul de 24 de ani, cunoscut în comunitate drept „Monalisa”, s-a întors târziu de la o petrecere, dar a intrat în live pe o rețea socială, în timp ce s-a întins în pat, cu o icoană și o lumânare aprinsă lângă el, potrivit Ziarul de Iași.

A adormit, iar la un moment dat pisica a sărit pe pat și a răsturnat lumânarea, iar lenjeria a luat foc. Ulterior, tânărul a fost găsit mort în pat, în urma intoxicației cu monoxid de carbon.

Incidentul a fost văzut în direct de mai multe persoane, care au sunat la 112 și au spus ce s-a întâmplat. Din păcate, nimeni nu cunoștea adresa tânărului, așa că a durat până autoritățile au identificat-o.

„În dimineaţa zilei de 25 decembrie, politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iaşi ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o reţea de socializare. În urma verificărilor efectuate poliţistii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iaşi, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi pentru sursa citată.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat care abia ieșise din închisoare s-a întors după gratii după ce a fost prins de polițiști cu heroină în buzunare

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Un polițist din Iași a fost mituit de 4 ori într-o singură lună de șoferii opriți în trafic

Valul ucigaș de căldură care a lovit Africa în aprilie este cauzat de schimbările climatice provocate de om

Partenerii noștri