Live

VIDEO. Descoperirea uluitoare făcută de un bărbat care a început să-și renoveze casa, plictisit de izolare

Data publicării:
FOTO: Plymouth Herald

Un bărbat plictisit de izolare, care a decis să-și omoare timpul făcând niște amenajări la locuința sa, a descoperit sub aceasta un tunel secret vechi de 120 de ani.

Jake Brown a început să facă de unul singur niște lucrări la casa pe care a cumpărat-o recent când și-a dat seama că unul din pereți avea texturi diferite. Curios, bărbatul din Plymouth, Marea Britanie, a făcut în perete o gaură suficient de mare pentru a-și baga capul în ea ca să observe ce este dincolo de zid, relatează Plymouth Herald.

Spre surprinderea lui, Jake a descoperit că există un tunel mare sub casa, așa că și-a făcut o intrare pentru a investiga.

În tunel, el a descoperit obiecte, inclusiv cutii de vopsea și un ziar vechi care dovedesc că tunelul a fost blocat mai bine de 50 de ani.

De asemenea, a descoperit dovezi că tunelul era săpat la începutul anilor 1900.

Jake a declarat pentru sursa citată: „În timp stăteam la o cafea în fața ușii de acces la subsol, am observat un perete cu o textură diferită față de restul. Am remarcat, de asemenea, că zona respectivă era în dreptul intrării în pivnița deja existentă. Curiozitatea și plictiseala m-au determinat să fac o gaură în perete. Am introdus o torță, am aruncat o privire și mi-am dat seama că este o altă grotă.

După ce și-a dat seama ce se afla sub casa lui, Jake și-a făcut o gaură suficient de mare prin care a intrat.

Am descoperit un tunel mai mare decât mă așteptam, cu plafonul arcuit, făcut din piatră și într-o stare excelentă. Tunelul are 5 metri lungime, 3 metri lățime și 3 înălțime”, a mai spus Jake.

În tunel, Jake a găsit grămezi de deșeuri și a început să caute prin ele pentru indicii.

Astfel, a descoperit resturile de ziare și cutiile de vopsea vechi de 50 de ani. Un prieten, istoric, a inspectat tunelul și i-a confirmat că acesta este vechi de aproximativ 120 de ani și că a fost blocat în urmă cu cinci decenii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Regele Charles și-a reluat activitățile publice. Vizibil emoționat, el vizitează un centru medical unde sunt tratați pacienți cu cancer

Prințul William și Kate au făcut publică o fotografie nevăzută până acum, pentru a sărbători 13 ani de căsătorie

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Partenerii noștri