Live

O pană extinsă de curent a oprit trenurile din Tokyo

Data publicării:
Trenurile care circulau în Tokyo au fost oprite, după o pană de curent. FOTO: Captură Twitter

Circulația trenurilor din Tokyo a fost afectată după o pană extinsă de curent. Nu se știe încă ce a dus la producerea ei.

Compania niponă de căi ferate East Japan Railway a anunţat întreruperi extinse ale serviciilor în zona Tokyo, duminică după-amiază, în urma unei pene de curent, informează agenţia Kyodo.

Cauza penei de curent nu este cunoscută deocamdată, însă a fost raportat un incendiu la o filială a companiei feroviare din Warabi, în prefectura Saitama învecinată capitalei, au declarat autorităţile locale.

Incendiul a fost stins în jurul orei locale 13:25 şi nu au fost raportate persoane rănite, conform departamentului de pompieri din Warabi.

Potrivit pompierilor, a fost primit un apel în jurul orei 12:55 cu privire la o posibilă explozie în zona substaţiei. Ca urmare, compania East Japan Railway a anunţat că a sistat serviciile sale de transport în zona metropolitană Tokyo, inclusiv pe liniile Yamanote, Keihin-Tohoku şi Joban.

Unele dintre serviciile întrerupte au fost reluate parţial, însă linia Keihin-Tohoku şi alte câteva linii sunt în continuare nefuncţionale, potrivit companiei de căi ferate, citate de Agerpres. 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CFR suplimentează numărul trenurilor în minivacanța de 1 Mai și Paște

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Un gunoi spațial gigant a fost fotografiat pentru prima oară de aproape de o companie japoneză care vrea să curețe spațiul de deșeuri

Un oraș japonez vrea să ridice un gard din plasă pentru a bloca fotografiile turistice ale Muntelui Fuji

Partenerii noștri