O pană extinsă de curent a oprit trenurile din Tokyo

Data publicării:
tren in tokyo
Trenurile care circulau în Tokyo au fost oprite, după o pană de curent. FOTO: Captură Twitter

Circulația trenurilor din Tokyo a fost afectată după o pană extinsă de curent. Nu se știe încă ce a dus la producerea ei.

Compania niponă de căi ferate East Japan Railway a anunţat întreruperi extinse ale serviciilor în zona Tokyo, duminică după-amiază, în urma unei pene de curent, informează agenţia Kyodo.

Cauza penei de curent nu este cunoscută deocamdată, însă a fost raportat un incendiu la o filială a companiei feroviare din Warabi, în prefectura Saitama învecinată capitalei, au declarat autorităţile locale.

Incendiul a fost stins în jurul orei locale 13:25 şi nu au fost raportate persoane rănite, conform departamentului de pompieri din Warabi.

Potrivit pompierilor, a fost primit un apel în jurul orei 12:55 cu privire la o posibilă explozie în zona substaţiei. Ca urmare, compania East Japan Railway a anunţat că a sistat serviciile sale de transport în zona metropolitană Tokyo, inclusiv pe liniile Yamanote, Keihin-Tohoku şi Joban.

Unele dintre serviciile întrerupte au fost reluate parţial, însă linia Keihin-Tohoku şi alte câteva linii sunt în continuare nefuncţionale, potrivit companiei de căi ferate, citate de Agerpres. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri