Live

Galerie Foto Poliția din Italia a confiscat bunuri de 141 de milioane de dolari ale arhitectului care a proiectat „palatul lui Putin”

Data actualizării: Data publicării:
Lanfranco Cirillo a proiectat vila de la malul rusesc al Mării Negre, cunoscută sub numele de „palatul lui Putin”. Foto: Profimedia Images

Poliția financiară din Italia a confiscat bunuri în valoare de 141 de milioane de euro de la un arhitect despre care se spune că ar avea legături cu președintele rus Vladimir Putin, potrivit unei surse citate de Reuters.

Poliția financiară a declarat miercuri că a confiscat bunuri ale „unui cunoscut profesionist” din Brescia, un oraș din nordul Italiei, acuzat de evaziune fiscală, dar nu a divulgat identitatea persoanei.

Sursa contactată de Reuters a spus că bunurile aparțin lui Lanfranco Cirillo, care a proiectat o vilă de pe malul rusesc al Mării Negre și care a devenit cunoscută sub numele de „palatul lui Putin”, după ce un om de afaceri a dezvăluit faptul că proprietatea a fost construită pentru Putin.

Președintele rus a negat orice legătură cu proprietatea de lux. Într-un interviu pentru o televiziune din Italia, Cirillo a spus că el a proiectat clădirea, dar că aceasta a fost comandată de un grup privat și că nu a făcut nicio afacere cu Putin.

Editor : Raul Nețoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia și Belarus anunță că vor exersa în comun folosirea armelor nucleare tactice

Patru țări europene cu o lungă tradiție de neutralitate vor „extinderea” relațiilor cu NATO și apropierea de alianță

Republica Moldova nu va împiedica livrările de gaze ruseşti către Transnistria: „Nu vrem ca lucrurile să explodeze”

Serviciile de securitate ucrainene spun că au prins mai mulți agenți ruși care pregăteau asasinarea lui Zelenski

Partenerii noștri