Live

Galerie Foto The Guardian: William și Harry nu s-au privit în ochi și au evitat orice interacțiune la înmormântarea Reginei Elisabeta

Data actualizării: Data publicării:
Prinţul Harry susţine că a fost bătut de Prinţul William în 2019. Foto: Profimedia Images

Prințul William și Prințul Harry nu s-au privit în ochi și nu au dat niciun semn de apropiere în timp ce mergeau în spatele sicriului Reginei Elisabeta a II-a. Lucrurile nu s-au schimbat nici când celor doi prinți li s-au alăturat soțiile, Kate și Meghan, la Westminster Abbey, relatează The Guardian.

Harry a privit doar în față în timpul procesiunii de la Westminster la Castelul Windsor. Cei doi au mers în spatele Regelui Charles al III-lea, Prințesei Anne, Prințului Edward și Ducelui de York. Au mers unul lângă altul, fără ca între ei să se afle un membru al familiei regale, cum s-a întâmplat la înmormântarea ducelui de Edinburgh, anul trecut. Totuși, nu au dat niciun semn că și-ar fi depășit divergențele.

Cei doi prinți și soțiile lor au evitat orice interacțiune. Ochii lor nu s-au întâlnit niciodată și au păstrat tot timpul o distanță fizică. La Westminster Abbey, Harry și Meghan și-au ocupat locurile în fruntea congregației, chiar în spatele Regelui Charles și a Reginei consoarte Camilla.

La sosirea la capela Sf. George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să treacă, înainte de a-și ocupa propriile locuri. Din nou, nu a existat nicio atingere și niciun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi frați. Prințesa Charlotte a stat între Harry și mama ei.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hugh Grant a ajuns la un acord în procesul cu tabloidul acuzat și de prințul Harry de violarea intimității

Cum a răspuns justiția britanică la cererea prinţului Harry de a-i asigura protecție permanentă

Harry şi Meghan, prima reacție după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

Prințul Harry pierde încă un proces cu statul britanic și nu va mai beneficia de o echipă de securitate permanentă

Partenerii noștri