Galerie Foto The Guardian: William și Harry nu s-au privit în ochi și au evitat orice interacțiune la înmormântarea Reginei Elisabeta

Data actualizării: Data publicării:
Printii-William-si-Harry
Prinţul Harry susţine că a fost bătut de Prinţul William în 2019. Foto: Profimedia Images

Prințul William și Prințul Harry nu s-au privit în ochi și nu au dat niciun semn de apropiere în timp ce mergeau în spatele sicriului Reginei Elisabeta a II-a. Lucrurile nu s-au schimbat nici când celor doi prinți li s-au alăturat soțiile, Kate și Meghan, la Westminster Abbey, relatează The Guardian.

Prinţul Harry susţine că a fost bătut de Prinţul William în 2019. Foto: Profimedia Images
Prinţul Harry susţine că a fost bătut de Prinţul William în 2019. Foto: Profimedia Images

Harry a privit doar în față în timpul procesiunii de la Westminster la Castelul Windsor. Cei doi au mers în spatele Regelui Charles al III-lea, Prințesei Anne, Prințului Edward și Ducelui de York. Au mers unul lângă altul, fără ca între ei să se afle un membru al familiei regale, cum s-a întâmplat la înmormântarea ducelui de Edinburgh, anul trecut. Totuși, nu au dat niciun semn că și-ar fi depășit divergențele.

Cei doi prinți și soțiile lor au evitat orice interacțiune. Ochii lor nu s-au întâlnit niciodată și au păstrat tot timpul o distanță fizică. La Westminster Abbey, Harry și Meghan și-au ocupat locurile în fruntea congregației, chiar în spatele Regelui Charles și a Reginei consoarte Camilla.

La sosirea la capela Sf. George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să treacă, înainte de a-și ocupa propriile locuri. Din nou, nu a existat nicio atingere și niciun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi frați. Prințesa Charlotte a stat între Harry și mama ei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri