Live

Boris Johnson își va numi fiul după medicii care i-au salvat viața

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Getty Images

Premierul britanic Boris Johnson și logodnica sau au anunțat sâmbătă că fiul lor, născut pe 29 aprilie, va primi numele doctorilor care i-au salvat viața, în urma infectării cu coronavirus.

Primul copil al lui Boris Johnson și al logodnicei lui, Carrie Symonds, va purta numele Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Bebelușul s-a născut miercuri, iar prenumele Nicholas a fost ales în onoarea medicilor care l-au tratat pe premierul britanic, luna trecută, după ce s-a infectat cu coronavirus, relatează CNN.

„Wilfred vine de la bunicul lui Boris, Lawrie după bunicul meu, iar Nicholas după doctorii Nick Price și Nick Hart - medicii care i-au salvat viața lui Boris luna trecută”, a anunțat Carrie Symonds pe pagina sa de Instagram.

Boris Johnson a revenit luni la muncă, după ce s-a vindecat de COVID-19. El a devenit primul lider îmbolnăvit cu coronavirus, în luna martie, și a stat trei zile la terapie intensivă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Marea Britanie dă voie Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele pe care i le dă. Promisiunea lui David Cameron, la Kiev

Iranul anunță sancțiuni împotriva SUA și Marii Britanii pentru că au ajutat Israelul

FOTO Chipul unei femei de Neanderthal care a trăit acum 75.000 de ani a fost recreat pe baza unui craniu

Partenerii noștri