Live

Masacru într-o cabană din Alpi. Un tânăr a omorât 5 persoane din gelozie

Data publicării:

Crimă cu sânge rece într-o stațiune de schi din Alpii austrieci. Un bărbat de 25 de ani a omorât cinci oameni într-o cabană, din gelozie.

Bărbatul și-a ucis fosta iubită, apoi pe iubitul acesteia, pe fratele și părinții ei. A mers la secția de poliție și a raportat chiar el măcelul.

După șocul inițial, polițiștii l-au reținut și au mers la cabană însoțiți de ambulanțe. Din păcate, niciuna dintre victime nu mai putea fi salvată.

La anchetă, suspectul a declarat că se despărțise de prietena lui cu două luni în urmă și că s-a înfuriat după ce a văzut-o pe stradă împreună cu noul ei iubit.

Familia fetei nu a anticipat violența fostului prieten, așa că atunci când s-au trezit cu el la ușă, a fost prea târziu.

Editor web: Cristina Tudor

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru corupţie

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Partenerii noștri