Live

VIDEO. Vreme extremă în Europa: Ninsori în Italia, grindină în Grecia

Data actualizării: Data publicării:

Vreme extremă în Europa de Vest. În Italia a nins ca în plină iarnă, iar Grecia şi Serbia au fost lovite de furtuni însoţite de grindină.

În Grecia, grindina a făcut prăpăd în provincia Larissa, principalul centru agricol al ţării. Culturi întregi au fost distruse de bucăţile de gheaţă, unele mari cât mingea de golf. La fel s-a întâmplat şi în zona Voivodina, în apropierea graniţei cu ţara noastră.

În Italia, vremea capricioasă a adus ninsori la munte. În provincia Veneto, la 1.300 de metri altitudine, un stras gros de zăpadă a acoperit totul şi i-a pus în dificultate pe şoferii care schimbaseră demult anvelopele de iarnă ale maşinilor cu cauciuri de vară.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Vijeliile au făcut ravagii. O casă a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. Mașini luate de ape, găsite la un kilometru distanță

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Oamenii se pot căsători complet dezbrăcați pe o plajă din Sardinia. Primarul a avut ideea și spune că motivele sunt serioase

În timp ce statul e blocat în soluții, sute de copii cu malformații cardiace au fost salvați în străinătate: „Ar fi murit în România”

Partenerii noștri