Live

O femeie din Constanța a vrut să-și arunce fetița în fața mașinilor susținând că „este posedată”

Data actualizării: Data publicării:
O femeie din Constanța amenința că își aruncă fetița în fața mașinilor FOTO: replicaonline.ro

O femeie din Constanța are dosar penal după ce a vrut să-și arunce fetița de 7 ani în fața mașinilor, pentru că ar fi fost „posedată”. Mai mulți trecători au intervenit la timp și au salvat copilul pe care mama îl învelise într-un cearșaf alb.

Scenele șocante s-au petrecut în cursul zilei de luni. Potrivit martorilor, femeia a coborât dintr-o mașină cu fetița dezbrăcată și învelită cu cearșaful alb și a început să alerge rostind descântece, spunând că fata era posedată și intenționând să o arunce în fața mașinilor, potrivit replicaonline.ro.

Un martor a povestit pentru sursa citată întreaga scenă: „Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearșaf și îi spunea descântece, mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face. După 5-10 minuțele de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearceaful, după care a lua-o înapoi în brațe și a intrat în mașină, ea s-a pus pe partea dreaptă iar fetița era afară, în fața ei și femeia o lega de mâini cu geanta! Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că :"Ea vede tot, este posedată". Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă, în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva”.

IPJ Constanța a făcut următoarele precizări: „În cursul zilei de luni, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violată ani la rând de propria mamă

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, este urmărit penal în dosarul torțelor și petardelor de pe stadion

O îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir a fost lovită cu pumnul în față de mama unei fetițe de la grupă

Un mecanic auto din Roman și-a jefuit un client, după ce i-a copiat cheia de la casă

Partenerii noștri