Live

Tanczos Barna: În 2022 sigur nu va exista taxă auto, de mediu sau primă înmatriculare. Vedem în 2023

Data publicării:
Trafic în București, Sursa foto: Profimedia Images

Ministrul Mediului spune că nu va fi introdusă nicio taxă suplimentară pentru mașinile vechi anul acesta. Tanczos Barna a declarat că vor exista măsuri de sprijinire a celor care vor să cumpere autoturisme noi, iar noul program Rabla va fi lansat, cel mai probabil, pe 4 februarie.

Decizia la nivelul Guvernului a fost că în 2022 nu se vor introduce taxe noi. În 2022 sigur nu va exista taxă auto, de mediu sau primă înmatriculare. Din acest motiv, de câteva săptămâni lucrăm la eficientizarea programului Rabla. Săptămâna aceasta se finalizează Rabla pentru versiunea 2022-2024. În acest moment nu putem vorbi de taxa auto. Vedem în 2023”, a spus ministrul.

În momentul de față nu există măsuri de descurajare. Există măsuri de încurajare a celor care vor să cumpere mașini noi, inclusiv pentru a susține industria autohtonă de producere a autoturismelor din România”, a adăugat el.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tanczos Barna, despre Roşia Montană: Îmi aduc aminte discuţiile despre proces. Ciucă a dat dispoziţie să nu vorbim până nu se termină

Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”

Românii conduc printre cele mai vechi mașini din Europa. Mulți șoferi spun că ar vrea unele noi, dar nu au bani să le cumpere

Tanczos Barna: Sancţiunea cea mai drastică pentru parlamentarii agresori să vină de la oameni, să nu-i mai voteze

Partenerii noștri