Live

Cu ce noutăți vine noua versiune de Android de la Microsoft

Data actualizării: Data publicării:

Microsoft aduce o nouă funcţie de urmărire a locaţiei în noua sa versiune de Android. Disponibilă decoamdată în varianta de previzualizare, noua funcţie de urmărire le va permite utilizatorilor Microsoft Launcher să îşi urmărească membrii familiei - atât locaţia, cât şi aplicaţiile pe care aceştia le folosesc.

Este o funcţie care se adresează în principal părinţilor care vor să fie în contact permanent cu ce fac copiii.

Urmărirea locaţiei pe Android face parte dintr-un set mai larg de modificări în ceea ce priveşte controlul parental atât pe Android cât şi pe web. În timp ce Microsoft a sprijinit întotdeauna blocarea site-urilor pe calculatoarele cu sistemul Windows, producătorul de software extinde acum această caracteristică și pe Android. Orice site blocat de pe calculatorul personal va fi de asemenea blocat automat şi pe telefon.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Vă arunc jos de la etaj. Ieși, mă!”. Înregistrări revoltătoare dintr-o altă grădiniță a groazei. Educatoarea îi amenință pe copii

Invazie de ploșnițe într-o școală din București. Părinte: „Când ajunge copilul acasă îl dezbrac afară, îl verific. Nu e normal”

Încă un părinte acuză conducerea școlii Nicolae Titulescu și Inspectoratul Școlar că știau de abuzuri: Încă din noiembrie am depus acte

VIDEO. Poveștile emoționante a două fetițe de 3 ani, salvate după transplant de ficat de la părinți

Partenerii noștri