Live

Soneria inteligentă de un miliard de dolari

Data publicării:

Amazon va plăti pe o sonerie inteligentă pentru uşi un miliard de dolari, una dintre cele mai mari achiziţii făcute vreodată de compania condusă de Jeff Bezos.

Americanii au plătit mai mult doar pentru lanţul Whole Foods - 13,7 miliarde de dolari şi pentru retailerul online de încălţăminte Zappos - 1,2 miliarde de dolari.

Cele mai recente date arătau că startup-ul Ring cumpărat acum de Amazon valorează în jur de 760 de milioane de dolari, dar iată că a fost cumpărat cu o sumă mult mai mare.

Soneria inteligentă Ring e dotată cu o cameră video care-i transmite proprietarului, prin intermediul unui aplicaţii pe telefon, cine se află la uşă.

Astfel, acesta poate decide să deschidă sau nu.

Amazon îşi întăreşte aşadar prezenţa în domeniul securităţii caselor, îşi pregăteşte un sistem conglomerat propriu pentru a putea livra produsele direct în interioul locuinţelor. A încheiat deja parteneriate cu producători de sisteme de închidere a uşilor şi, recent, a cumpărat şi camera de supraveghere Blink - care poate fi amplasată oriunde.

Sistemul foloseşte acum comenzile vocale ale asistentului Amazon - Alexa - şi poate funcţiona cu doar o pereche de baterii până la 2 ani - pentru că se activează doar bazându-se pe senzorii de mişcare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un cuplu și-a expediat din greșeală pisica într-un colet de retur. Animalul a ajuns acasă șase zile mai târziu

Google a concediat 28 de angajați care au protestat împotriva unui contract de 1,2 miliarde de dolari cu Israelul 

Raoni Metuktire, căpetenia indigenilor Kayapo din Brazilia, a fost decorat de Macron. Ceremonia a avut loc în pădure, pe insula Combu

Românii dau zilnic peste 10000 de comenzi pe Shein și Temu, dar multe achiziții sunt riscante. Ce primești când comanzi o rochie de 5 $

Partenerii noștri