Live

„Nu fi Kalinic”. Cel mai mare perdant din echipa Croației. A refuzat să intre pe teren și a fost trimis acasă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

După ce a refuzat să intre pe teren în meciul Croației cu Nigeria, din grupele Cupei Mondiale, atacantul Nikola Kalinic a fost trimis acasă de antrenor și eliminat din selecționata Croației. Fotbalistul a ratat astfel șansa istorică de a juca alături de naționala sa prima finală a unei Cupe Mondiale.

Kalinic a devenit subiectul glumelor, după ce Croația a obținut o performanță istorică. Antrenorul Zlatko Dalic nu a fost impresionat de ego-ul atacantului lui AC Milan și l-a trimis acasă chiar după primul meci al Croației la Cupa Mondială, când fotbalistul s-a supărat că nu a fost titular și nu a vrut să intre în teren spre finalul partidei.

„Acesta este Nikola Kalinic. El a venit la Cupa Mondială în echipa Croației. Este un atacant talentat. El a refuzat să intre pe teren în meciul contra Nigeriei. Așa că a fost trimis acasă. Nu fi ca Nikola Kalinic” - acesta este mesajul ironic la adresa fotbalistului devenit viral pe rețelele sociale.

Croații nu au decis încă dacă și Kalinic va primi o medalie pentru participarea la Cupa Mondială. Decizia le va aparține jucătorilor, a declarat directorul de comunicare Tomislav Pacak, pentru ESPN Brazilia.

Regulile FIFA pentru Cupa Mondială nu specifică nicio condiție în care jucătorii pot primi medalii, ci există doar o directivă care spune că „50 de medalii vor fi atribuite primelor 3 finaliste: medalii de aur câștigătorilor, medalii de argint finaliștilor și medalii de bronz echipei clasate pe locul al treilea”.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kylian Mbappe își donează toți banii câștigați la Cupa Mondială. Ce sumă a strâns atacantul de 19 ani

Replica lui Griezmann pentru cei care spun că naționala Franței are mai mulți jucători africani

Mesajul superb al lui Pele, după ce Mbappe a devenit cel mai tânăr marcator de la brazilian încoace. Atacantul francez i-a răspuns...

Cea mai mare controversă din finala Cupei Mondiale: „Sunt absolut dezgustat, nu a fost niciun penalty”

Partenerii noștri