„Nu fi Kalinic”. Cel mai mare perdant din echipa Croației. A refuzat să intre pe teren și a fost trimis acasă

Data actualizării: Data publicării:
GettyImages-960589172
Foto: Guliver/Getty Images

După ce a refuzat să intre pe teren în meciul Croației cu Nigeria, din grupele Cupei Mondiale, atacantul Nikola Kalinic a fost trimis acasă de antrenor și eliminat din selecționata Croației. Fotbalistul a ratat astfel șansa istorică de a juca alături de naționala sa prima finală a unei Cupe Mondiale.

GettyImages-960589172
Foto: Guliver/Getty Images

Kalinic a devenit subiectul glumelor, după ce Croația a obținut o performanță istorică. Antrenorul Zlatko Dalic nu a fost impresionat de ego-ul atacantului lui AC Milan și l-a trimis acasă chiar după primul meci al Croației la Cupa Mondială, când fotbalistul s-a supărat că nu a fost titular și nu a vrut să intre în teren spre finalul partidei.

„Acesta este Nikola Kalinic. El a venit la Cupa Mondială în echipa Croației. Este un atacant talentat. El a refuzat să intre pe teren în meciul contra Nigeriei. Așa că a fost trimis acasă. Nu fi ca Nikola Kalinic” - acesta este mesajul ironic la adresa fotbalistului devenit viral pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Croații nu au decis încă dacă și Kalinic va primi o medalie pentru participarea la Cupa Mondială. Decizia le va aparține jucătorilor, a declarat directorul de comunicare Tomislav Pacak, pentru ESPN Brazilia.

Regulile FIFA pentru Cupa Mondială nu specifică nicio condiție în care jucătorii pot primi medalii, ci există doar o directivă care spune că „50 de medalii vor fi atribuite primelor 3 finaliste: medalii de aur câștigătorilor, medalii de argint finaliștilor și medalii de bronz echipei clasate pe locul al treilea”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri