Replica lui Griezmann pentru cei care spun că naționala Franței are mai mulți jucători africani

Data publicării:
France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final
Foto: Guliver/Getty Images

Franța este noua campioană mondială, după ce s-a impus cu 4-2 în fața Croației, la Cupa Mondială din Rusia. Selecționata Franței nu a scăpat însă de comentariile nepotrivite ale internauților sau chiar ale comentatorilor sportivi, care au remarcat faptul că mulți jucători sunt de origine africană. Antoine Griezmann, autorul fazei cu care Franța a deschis scorul în meciul cu Croația, a avut replica perfectă pentru a închide acest subiect.

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final
Foto: Guliver/Getty Images

Întrebat despre originile diferite ale jucătorilor din naționala franceză, Griezmann a răspuns că: „Aceasta este Franța pe care o iubim. Avem origini diferite, dar suntem uniți cu toții. În echipa noastră sunt mulțim jucători care vin din locuri diferite, dar avem aceeași mentalitate. Când jucăm în tricoul naționalei și pentru țara noastră dăm totul pe teren. Imediat cum îmbrăcăm tricoul, suntem o echipă”.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Griezmann i-a lăudat pe jucătorii care s-au alăturat naționalei în ultimii doi ani, după eșecul Franței în Campionatul European, printre aceștia numărându-se nume precum Kylian Mbappe, Benjamin Pavard sau Lucas Hernandez.

Întrebat ce a învățat Franța din victoria Portugalei la Campionatul European, Griezmann a spus că echipa sa a muncit mult pentru a-și îmbunătăți jocul.

„Am muncit mult. Nu știu câți jucători care sunt acum în echipă au fost și la Euro 2016, dar s-au făcut multe schimbări. Au venit și noi jucători, iar asta a fost bine pentru noi. Au adus un plus de valoare echipei. Suntem un grup foarte unit. Rezervele nu au fost niciodată enervate de acest lucru, niciodată nu au făcut scandal. Am muncit ca un colectiv, așa că în cele din urmă lucrurile au ieșit bine pentru noi. Antrenorul a avut dreptate, a știut cum să analizeze meciurile. Sunt foarte mândru de această echipă”, a mai spus atacantul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri