Live

AS Roma, după meciul cu Liverpool: E timpul ca arbitrajul video să fie introdus în Liga Campionilor

Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Ramón Rodríguez Verdejo "Monchi", directorul sportiv al AS Roma, a criticat arbitrajul după meciul cu Liverpool, scor 4-2, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, apreciind că în această competiţie ar trebui folosit arbitrajul video (VAR).

„Este momentul ca fotbalul italian să spună ceva. Juventus a fost eliminată din cauza unor greşeli incredibile. Au fost greşeli şi la Real - Bayern. Felicitări celor de la Liverpool, dar trebuie să analizăm bine ceea ce s-a întâmplat. Au fost două penaltiuri clare care nu ni s-au acordat şi care schimbă totul. Şi în tur, Liverpool a marcat un gol din ofsaid. VAR trebuie să ajungă în Liga Campionilor. Nu este normal, nu înţeleg de ce nu există VAR în cea mai importantă competiţie”, a declarat Monchi, potrivit News.ro.

Formaţia Liverpool a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2, de echipa AS Roma, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, dar s-a calificat în semifinalele competiţiei, deoarece în tur s-a impus cu 5-2. Gazdele au marcat ultimele două goluri în minutele 86 şi 90+4, ultimul din penalti.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Milner ’15 (autogol), Dzeko ’52 şi Nainggolan ’86, '90+4 (penalti). Pentru Liverpool au marcat Mane ‘9 şi Wijnaldum ’25.

Meciul a fost arbitrat de slovenul Damir Skomina.

În cealaltă semifinală, Real Madrid a trecut de Bayern Munchen, scor 2-1 în tur şi 2-2 în retur.

Finala va avea loc în data de 26 mai, la Kiev. Deţinătoarea trofeului este Real Madrid.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A venit în România medicul preferat al lui Pep Guardiola

Cum l-a cunoscut „Messi” al medicinei sportive pe cel mai mare fotbalist român, Gheorghe Hagi

Emmanuel Macron a jucat un meci în scop caritabil cu fotbaliști celebri. Președintele Franței a dat chiar gol din penalty

„Messi al medicinei sportive”: „Am văzut rupturi de ligamente la copii de 7 ani”. Terenurile de iarbă sintetică, principala cauză

Partenerii noștri