Live

Edi Iordănescu: Am un singur merit, am avut încredere în jucători. Românii să fie mândri de echipa lor

Data actualizării: Data publicării:
Edi Iordănescu, selecționerul României. Foto: Profimedia

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, marţi seară, că singurul său merit este că a avut încredere în jucătorii săi, după campania care a dus România la Euro-2024.

„Este o bucurie fără margini şi un sentiment deobseit, Gerenaţia asta poate să crească. Am un singur merit. Am avut încredere în jucători”, a declarat selecţionerul la finalul meciului.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Selecţionerul a spus că românii trebuie să fie mândri de echipa naţională.

„Nu au fost momente uşoare, nu sunt supărat pe critici, mergem mai departe. Contează că închidem o campanie fabuloasă, fără înfrângere. Am încredere în absolut toţi. Pentru mine a fost o responsabilutate enormă pe care am resimţtit-o în faţa acestor spectatori. Trebuie să analizăm bine ce am făcut, când au fost analize şi corecţii, ne-am dezvoltat. Am construit totul cu jucătorii mei. Important e ca suporterii să fie alături de echipa naţională. Românii să fie mândri de echipa lor. Uniţi suntem tot timpul mai puternici”, a spus el la Antena 1, potrivit News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pesimismul câștigă teren printre europeni: Doar unul din zece crede că Ucraina poate învinge Rusia (sondaj)

„Obiectivul nostru este să trecem de această grupă”. Toate reacțiile de la Națională de după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Zilele în care România va juca la EURO 2024 și cele trei orașe germane unde se vor disputa meciurile

Mesajul pentru România al lui Gheorghe Hagi, un „muncitor” de nota 10: „E ușor să vorbim, mai greu a fost să muncim”

Partenerii noștri