Live

Ianis Hagi, inclus de UEFA în echipa ideală a săptămânii în Europa League

Data publicării:
Ianis Hagi felicitat de antrenorul Tom Culshaw la finalul meciului dintre Rangers și Braga, din Europa League Foto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mijlocaşul român Ianis Hagi, care a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers în meciul cu Sporting Braga (3-2), a fost inclus în echipa ideală a săptămânii în Europa League la fotbal, realizată de site-ul UEFA, conform Agerpres.

Hagi completează linia de mijloc, alături de japonezul Diaichi Kamada, autorul unui hat-trick pentru Eintracht Frankfurt, şi de portughezul Ruben Neves, autorul unui gol pentru Wolverhampton.

Ianis Hagi a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers, care a învins-o pe Sporting Braga cu scorul de 3-2, joi seara, pe Ibrox Park, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Mijlocaşul ofensiv a fost eroul echipei scoţiene, care a revenit după ce lusitanii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Fransergio (11) şi Abel Ruiz (59). Sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, Ianis a redus din diferenţă în min. 62, cu un şut la colţul scurt din interiorul careului, Joe Aribo a restabilit egalitatea (75), iar Hagi jr a marcat golul victoriei (82), dintr-o lovitură liberă deviată de Palinha.

Ianis Hagi a fost integralist la primul său meci european în tricoul lui Rangers.

Echipa ideală a săptămânii în Europa League: Pau Lopez (AS Roma) - Mathias Olivera (Getafe), Sebastian Coates (Sporting Lisabona), Diego Godin (Inter Milano), Almamy Toure (Eintracht Frankfurt) - Diaichi Kamada (Eintracht Frankfurt), Ianis Hagi (Rangers), Ruben Neves (Wolverhampton) - Filip Kostic (Eintracht Frankfurt), Luciano Vietto (Sporting Lisabona), Diogo Jota (Wolverhampton).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A plătit 1.000.000 $ pe inelul de logodnă și după câteva zile s-au despărțit: ”Nu a fost cea mai bună mișcare a mea”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Forbes: Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv al planetei. Cât câștigă fotbalistul

A venit în România medicul preferat al lui Pep Guardiola

Cum l-a cunoscut „Messi” al medicinei sportive pe cel mai mare fotbalist român, Gheorghe Hagi

Emmanuel Macron a jucat un meci în scop caritabil cu fotbaliști celebri. Președintele Franței a dat chiar gol din penalty

Partenerii noștri