Live

VIDEO. Gestul de mare campioană pe care l-a făcut Simona Halep în timpul meciului cu Petra Martici

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep i-a cucerit definitiv pe americani cu atitudinea fairplay, cu forța de care dă dovadă la fiecare meci și cu evoluția remarcabilă pe care a avut-o anul acesta.

Un moment cu adevărat special s-a consumat chiar la Indian Wells, în timpul meciului pe care l-a disputat împotriva jucătoarei croate Petra Martici. O partidă dificilă, pe care Halep a câștigat-o cu mult efort, împiedicată fiind și de vântul care sufla cu putere.

Chiar dacă lupta a fost una acerbă și orice punct în plus câștigat reprezenta o victorie în sine, Simona Halep a făcut un gest care i-a impresionat pe americani. În timpul primului set, o minge a Simonei a fost socotită ca fiind afară. Însă Martici a apucat să lovească mingea. Simona a cerut challange, iar arbitra de scaun a decis să îi ofere punctul, motivând că Martici a lovit după intervenția arbitrului de linie.

Însă returul lui Martici a fost în teren și astfel se impunea o decizie de rejucare a punctului, indiferent de momentul în care croata a lovit mingea. Martici a protestat, însă părea resemnată.

Simona Halep a intervenit însă și a fost de acord cu rejucarea punctului. Martici i-a făcut un semn de mulțumire, apreciind gestul de fairplay al româncei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Române de Tenis

Partenerii noștri