Live

VIDEO. Mihaela Buzărnescu, recuperare la minus 150 de grade

Data publicării:

Mihaela Buzarnescu se recuperează prin metode de ultimă oră după accidentarea la gleznă, printre care şi criosauna la minus 150 de grade. Românca este convinsă că poate reveni pe teren la turneele din Asia, care sunt în direct la Digi Sport. 

Mihaela Buzărnescu este în plin proces de recuperare după accidentarea la gleznă suferită la Montreal în timpul meciului cu Elena Svitolina, din turul 2. După ce nu a putut să joace la US Open, numărul 23 WTA speră să se refacă în timp util pentru a putea participa la turneele din Asia.

„Mă recuperez la două clinici, merge chiar foarte bine, am început antrenamentele și pregătirea fizică. Mă doare din ce în ce mai puțin, doctorii m- au văzut și glezna e mai stabilă”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Pe lângă partea medicală a recuperării, Buzarnescu lucrează și la moral. Româncă încearcă orice metodă pentru a-și grăbi vindecarea.

- Mai vorbesc cu glezna din când în când, îi spun că o să fie bine și că o să te refaci și că vei avea succes, tocmai pentru a menține o stare cât mai bună”, a mărturisit Mihaela Buzărnescu.

- Și ea ce îți spune?

- Și ea îmi spune că o să fie bine, că o să mă recuperez cât mai curând. 

Printre metodele de recuperare se numără și criosauna. Pentru câteva minute, Mihaela trebuie să suporte temperaturi care coboară chiar și sub minus 150 de grade: „Tremur toată. O să fiu că nouă când ies de aici”.

 

Citiți și:  Mihaela Buzărnescu, în centrul unui scandal. WTA, dată în judecată din cauza ei

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep și Jaqueline Cristian, calificate în sferturile turneului de la Linz, la simplu. Buzărnescu, în sferturi la dublu

Mihaela Buzărnescu a cucerit un nou titlu, la simplu

Cum își petrec timpul liber sportivii români care au ajuns în satul olimpic. Robert Glință: „E foarte multă tehnologie, impresionant”

Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul de la Budapesta la proba de dublu și pleacă direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Partenerii noștri