Live

Un „mort” de 95 de ani s-a trezit în timpul ritualului funerar. „A început brusc să respire”

Data actualizării: Data publicării:

Un bătrân în vârstă de 95 de ani, despre care se presupunea că este mort, s-a trezit la viață în timpul pregătirilor pentru înmormântarea sa. Întâmplarea s-a petrecut în India.

„Mortul”, Budh Ram Gujjar, a început să tremure și să respire în momentul în care, ca parte a ritualului funerar, unul dintre membrii familiei i-a turnat pe piept apă, relatează The Times of India.

Bărbatul fusese declarat mort în urma unei anailize medicale.

„Preotul începuse ritualurile. Un frizer tocmai ce îi rădea în cap pe toți membrii familiei. Ne pregăteam să facem ritualul îmbăierii înainte de procesiunea funerară”, a povestit fiul indianului, Balu Ram, în vârstă de 65 de ani.

„A început brusc să repsire. Și la puțin timp după asta: s-a ridicat  în capul oaselor. Nu este altceva decât un miracol”.

Odată trezit, Budh Ram Gujjar le-a spus rudelor că alunecase într-un somn profund după ce simțise unele dureri în coșul pieptului.

Familia bătrânului a început să râdă copios. Una dintre rude i-a zis că încă „nu este târziu să se bucure de frumoasa sărbătoare Diwali”, un festival hindus al luminilor.   

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

S-au deschis secțiile de votare în India. Aproape 1 miliard de oameni sunt așteptați la urne în cele 6 săptămâni de alegeri generale

Doi soți din India au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora

Bani, droguri, alcool și bijuterii date ca mită electorală. Captură record confiscată înainte de alegerile parlamentare din India

„Mulți oameni cred că el este Dumnezeu”. Cum se va transforma India dacă Narendra Modi va câștiga pentru a treia oară la rând alegerile

Partenerii noștri