Viitor incert pentru echipa de handbal a Oradei

Data publicării:
sport handbal

Seria de 19 victorii consecutive din Divizia A de handbal ar putea să conteze doar pentru orgoliul jucătorilor de la CSM Oradea. Promovaţi matematic, elevii lui Sebastian Tudor nu ştiu încă dacă vor evolua sau nu în Liga Zimbrilor. Viitorul lor va fi decis în birouri.

Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea: "Săptămâna viitoare vom lua o decizie în care ne vom întâlni cu toţii la sediul Clubului Sportiv Municipal Oradea. Se va lua o decizie legată de viitorul acestei echipe. Deocamdată nu pot să vă spun absolut nimic."

Antrenorul Sebastian Tudor este însă circumspect şi spune că deja este mult prea târziu pentru ca echipa să mai fie înscrisă în prima ligă.

"Pot să spun că este târziu atât pentru Liga Naţională, cât şi pentru Liga a II-a. Orice echipă care termină campionatul în mai deja îşi face din martie-aprilie atât lotul de jucători pentru prelungirea contractelor, la ce fe de ligă, liga I sau divizia A. Noi deocamdată nu ştim nimic. Normal că este frustrant."

Dacă nu se va înscrie în Liga Naţională, echipa orădeană riscă să fie sancţionată de Federaţia Română de Handbal cu suspendarea dreptului de a mai promova timp de trei ani.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri