Exclusiv Nicușor Dan îi dă replica lui Marcel Ciolacu: „Oamenii s-au săturat de abordarea asta foarte agresivă”

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan, marcel ciolacu
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan și premierul Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea & Facebook/Marcel Ciolacu

Nicușor Dan a reacționat după ce premierul Marcel Ciolacu a afirmat că primarul general al Capitalei „se plânge de patru ani și nu face nimic”. Invitat la interviurile Digi24.ro, edilul spune că prim-ministrul are un discurs „tipic politicianist” de care oamenii s-au săturat.

„De patru ani se plânge și nu face nimic. Nu ia fonduri europene, se ceartă cu primarii de sector, face circ, Capitala stagnează”, a afirmat Ciolacu, miercuri, despre Nicușor Dan, la evenimentul la care a fost prezentat candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

„E un discurs tipic politicianist. Nu a dat cifre, nu a prezentat o situație, de fapt. Așa orice poate spune orice, exact cu cuvintele astea. Nu e nimic concret în ce a spus”, spune Nicușor Dan.

Referitor la afirmațiile lui Sebastian Burduja, conform cărora Nicușor Dan este un dezastru pentru PMB, actualul primar general a răspuns: „La fel, trebuie să vorbim pe cifre, pe km de conducte de termoficare, sume alocate pe investiții, fonduri europene atrase... Putem avea discuția asta oricând, dar pe cifre, nu așa, pe lozinci de campanie”.

„Oamenii s-au și săturat de tipul ăsta de abordare foarte agresivă și pur politicianistă”, a continuat edilul.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri