Actorul Cuba Gooding Jr. a scăpat de acuzația de viol chiar în ziua în care urma să înceapă procesul

Data publicării:
Actorul Cuba Gooding Jr.
Actorul Cuba Gooding Jr. a reușit să ajungă la o înţelegere cu o femeie care l-a acuzat de viol. Foto: Profimedia Images

Actorul Cuba Gooding Jr. a reușit să ajungă la o înţelegere cu o femeie care l-a acuzat de viol, chiar înainte ca procesul civil să înceapă marți, relatează BBC.

Procesul civil urma să includă mărturiile mai multor femei care spun că au fost hărțuite sexual de actor.

Femeia cu care Gooding Jr. a ajuns la un acord îl acuzase pe actor că a violat-o în 2013, într-o cameră de hotel. Câştigătorul premiului Oscar, în vârstă de 55 de ani, a negat acuzațiile și a insistat că interacţiunile sale cu femeia au fost consimţite.

Termenii acordului dintre cele două părți nu au fost dezvăluiți.

De-a lungul anilor, actorul a fost acuzat că a pipăit și sărutat cu forța zeci de femei.

Anul trecut, el a pledat vinovat pentru că a sărutat o femeie fără consimţământul ei. În acel caz, el a fost scutit de închisoare, iar acuzațiile altor trei reclamante au fost respinse ca parte a unui acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii.

Dar mărturia celor trei femei, pe care el le-ar fi abuzat între 2009 şi 2019, urma să fie audiată în acest dosar civil din Manhattan.

Procesul a fost intentat în 2020 în numele unei femei identificate doar ca Jane Doe. Reclamanta a cerut despăgubiri de 6 milioane de dolari (4,8 milioane de lire sterline).

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri