Actorul O Yeong-su, cunoscut din serialul "Jocul Calamarului", a fost găsit vinovat de agresiune sexuală

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0637636185
O Yeong-Su. Sursa foto: Profimedia Images

O Yeong-Su, actor devenit faimos la nivel mondial după serialul de succes "Jocul Calamarului", a fost găsit vinovat de agresiune sexuală de un tribunal din Coreea de Sud și condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare, informează BBC.

Bărbatul de 79 de ani a fost acuzat în 2022 că ar fi agresat sexual o femeie de două ori. Atacurile au avut loc în 2017, perioadă în care O Yeong-Su locuia într-o zonă rurală din Coreea de Sud și juca într-o piesă de teatru.

O Yeong-Su a anunțat că va face apel la decizia instanței.

Acuzațiile împotriva lui se refereau la faptul că a îmbrățișat o femeie și a sărutat-o pe gât împotriva voinței ei, a relatat agenția de presă Yonhap. Totodată, pe lângă pedeapsa cu suspendare, O Yeong-Su va trebui să urmeze o cursuri împotriva violenței sexuale.

Potrivit AFP, judecătorul Jeong Yeon-ju a spus că amintirile victimei despre atac erau "consistente.... și par să fie declarații care nu pot fi făcute fără să fi fost trăite".

Actorul O Yeong-Su a negat acuzațiile potrivit cărora faptele s-au petrecut pe un pod și în fața locuinței victimei.

Actorul O Yeong-Su a devenit faimos la nivel mondial după succcesul neașteptat al serialului "Jocul Calamarului", lansat în 2021, care a fost urmărit de peste 100 de milioane de oameni la nivel mondial în primele săptămâni de la lansare.

În 2022, O Yeong-Su a devenit primul actor sud-coreean care a câștigat un premiu Golden Globe pentru rolul interpretat în serial.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri