Arnold Schwarzenegger spune că mama lui plângea când vedea postere cu bărbați în camera lui și a chemat un doctor

Data publicării:
Arnold Schwarzenegger şi-a redus aportul de carne în alimentaţie cu aproximativ trei sferturi în ultimii ani.
Sursă foto: Getty Images

Când Arnold Schwarzenegger era copil și visa să devină un culturist faimos, pereții camerei lui erau acoperiți cu postere cu luptători, culturiști și boxeri, iar situația o întrista teribil pe mama lui, a dezvăluit actorul în timpul evenimentului "O seară cu Schwarzenegger", organizat în Los Angeles.

"Mama mea se uita mereu la pereți și spunea <<Toți prietenii tăi au postere cu fete. Unde am greșit?>>", a declarat Schwarzenegger în fața publicului. "Și plângea. Era în fața peretelui cu postere în fiecare zi și plângea, până când a chemat un doctor, doctorul familiei noastre", a povestit actorul referindu-se la îngrijorările mamei sale cu privire la postere, potrivit Insider.

Arnold Schwarzenegger a spus că medicul i-a explicat mamei sale că nu are motive de îngrijorare.

"Într-un final a spus, nu, este ceva normal pentru copii la această vârstă. Idolatrizează bărbații puternici. Nu va faceți griji. Nu înseamnă că este gay", a declarat Schwarzenegger, adăugând "Asta era cea mai mare temere a lor".

Schwarzenegger a povestit că Steve Reeves, vedeta filmului "Hercule", și culturistul englez Reg Park au devenit idolii lui când a început să fie interesat de culturism. El a început citind tot ce a putut despre sport și a început să facă tot ce făceau ei.

"Când citeam că Reg Park se antrena cinci ore pe zi, făceam același lucru", spune fostul culturist și om politic american originar din Austria. "Părinții mei credeau că nu sunt sănătos la cap, că exagerez și că îmi distrug sănătatea".

În 1967, Arnold Schwarzenegger a devenit cel mai tânăr câștigător al concursului Mr. Universe, la doar 20 de ani. El va continuă să câștige titlul și în următorii trei ani. Ulterior, s-a orientat spre actorie, devenind o vedetă internațională și apărând în zeci de filme. În perioada 2003-2011, a fost ales guvernator al statului California.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri