Video&Foto Banchet fastuos în Brunei, pentru nunta fiului sultanului. Ceremoniile au avut loc în cel mai mare palat din lume

Data actualizării: Data publicării:
nunta din brunei
Banchet fastuos în Brunei pentru nunta fiului sultanului. FOTO Profmedia Images

Ceremoniile de zece zile cu ocazia căsătoriei celui de-al zecelea copil al sultanului din Brunei se apropie de final. După ce cuplul a făcut schimb de jurăminte, un banchet fastuos a fost organizat la palatul regal, cel mai mare palat rezidențial din lume, cu aproape 1.800 de camere. 

Festivităţile impresionante pentru nunta prinţului Abdul Mateen din Brunei au culminat, duminică, cu o ceremonie spectaculoasă. Mateen, în vârstă de 32 de ani, şi Yang Mulia Anisha Rosnah, în vârstă de 29 de ani, şi-au făcut prima apariţie publică în calitate de cuplu căsătorit într-o procesiune prin capitala Bandar Seri Begawan.

Banchet fastuos în Brunei pentru nunta fiului sultanului. FOTO Profmedia Images
Banchet fastuos în Brunei pentru nunta fiului sultanului. FOTO Profmedia Images

Tatăl lui Mateen este Sultanul Hassanal Bolkiah, cel mai longeviv monarh din lume şi, cândva, cel mai bogat om de pe planetă. Fiind al zecelea copil şi al patrulea fiu al sultanului, este puţin probabil ca Mateen să urce vreodată pe tron. Dar se pare că şi-a asumat rolul neoficial de a prezenta o faţă modernă a familiei regale, în încercarea de a se conecta cu o generaţie tânără crescută pe reţelele de socializare. Mateen are un număr mare de urmăritori pe Instagram, unde fotografii şi videoclipuri atent selectate îl arată jucând polo sau apărând în uniformă militară.

Bruneiul este un mic regat vecin cu Malaezia și Indonezia, cu o populație de mai puțin de 500.000 de locuitori, dar foarte bogat datorită rezervelor sale de petrol şi gaze.

Membrii familiei regale sunt cunoscuţi pentru stilul de viață extravagant și evenimentele fastuoase pe care le organizează.

Unul dintre ele este legendar. În 1996, aniversarea de 50 de ani a suveranului a costat 25 de milioane de dolari și a inclus un concert privat al lui Michael Jackson.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri